باسلام ، در ادامه بررسی بازی های رایانه ای ضد اسلام ،ضد اخلاق و ضد دین امروز بازی سیاه و سپید را تحلیل و بررسی میکنیم .
توضیح بازی :
در این بازی کاربر نقش خداوند را بازی می کند !!! و در ابتدا نشان می دهد که بشر در برابر مشکلات طبیعی خود گرایش به یک موجود قویتر (نه آفریننده ی عالم ) پیدا می کند و از او مدد میخواهد . و کاربر در نقش خداوند !!! از ماورای کهکشانها ! به کمک آنها می آید و یاریشان می نماید . و آنها رو به سمت کاربر ( رو به صفحه ی نمایشگر ) سجده کرده و کاربر را خدای خود خطاب کرده و به عبادتش می پر دازند .
در طول بازی این کاربر است که به انسانها روزی میدهد ، جنگ و آشتی ایجاد میکند و به گنه کاران و خطا کاران عذاب می فرستد .نیکو کاران را مورد لطف قرار میدهد و حتی در جنگ ها به آنها کمک میکند !!! برایشان خانه میسازد و موجبات پیوند انسان ها را به هم فراهم میسازد . و البته گاهی هم با عقاید و دین آنها بازی کرده و موجبات اذیتشان را فراهم میکند .همواره در طول بازی دو موجود به نام خوبی و بدی به همراه کاربر بوده و او را راهنمایی میکنند .
باتوجه به طولانی بودن بازی و ایجاد حس هم ذات پنداری در کاربر او الحساس خدایی میکند. منتهی خدایی با عواطف بشری و نواقص انسانی .
رفته رفته جامعه ی مخلوقات بازی پیشرفته میشود و در اثر عنایات کاربر به کمالات بالاتر و زندگی و تمدن والاتری دست پیدا میکنند و این مطلب را به کاربر القا میکند که دین و دستورات دینی محصول تعاملات و اندیشه ی بشری بوده وخطا پذیر و گاه ظالمانه است .
در طول بازی انسانها را دارای روابط جنسی آزاد نشان داده و از طرفی هم انجام هر کاری از طرف کاربر آزاد می باشد و لذا احساس خطا پذیری و نفسانیت را نعوذ بالله نسبت به پر وردگار عالم ایجاد میکند .
نکات مهم این بازی در فضای جنگ نرم :
- 1) نشان دادن دین به عنوان یک محصول بشری و خطا پذیر
- 2) مادی نشان دادن خداوند عالم و نسبت خطا و ظالم دادن به او
- 3) مسبب جنگ و اشتی ها را خداوند و امور غیبی نشان دادن
- 4) تمسخر دین و باور های دینی و از بین بردن قبح آن
.5)نمایش صحنه های زشت غیر اخلاقی و القای بی عیب و فطری بودن آن
کلمات کلیدی: جنگ نرم، بازی، مقاله، بازی سیاه وسپید